Bună și bine ai venit la noi acasă!

Te invităm alături de noi, în călătoria noastră, ce a luat naștere din dorința de a aduce laolaltă oameni care au dorințe comune, care se susțin unii pe alții în drumul spre un stil de viață alternativ, natural, în armonie cu natura. Un stil de viață apropiat de ceea ce părinții sau poate, mai degrabă, bunicii noștri au trăit, adaptat desigur, la secolul în care trăim.

Dacă ești aici probabil deja ai sau îți dorești o casă, o grădină sau un loc de relaxare cât mai aproape de natură. Case Vii este pentru cei care își doresc o construcție din materiale (cât mai) naturale și ale cărei costuri de realizare să fie cât se poate de obiective.

De aceea suntem aici. Scopul nostru este să adunăm laolaltă informații și oameni – furnizori, constructori, pe cei care și-au construit o casă singuri, cu voluntari sau cu echipă. Ne informăm și învățăm continuu pentru că ne dorim să aducem spre tine cele mai potrivite variante, fie că este vorba despre constructori, chituri de construcție sau materiale naturale. Te încurajăm și pe tine să fii cu inima și mintea deschise și să alegi ce este cel mai potrivit pentru tine în acest moment.

Prin Case Vii vrem să îți reamintim de șezătoare și de clacă.

Șezătoarea – locul unde oamenii se adună să lucreze și totodată să se bucure împreună, să lucreze prin joacă ☺ ca niște copii. Oare nu este acesta unul dintre cele mai plăcute lucruri din lume?

Clacă –  noi vedem modul oamenilor de a se susține unii pe alții, de a  se simți liberi și creativi, adaptat la nevoile din secolul 21. Este un mod de a ne arăta generozitatea și susținerea. Da, ar fi minunat ca prin clacă să ne construim casele unii altora, însă, dacă din diverse motive nu este posibil acest lucru, cu aceeași stare de generozitate putem să ne sprijinim unii pe alții în diverse moduri, în funcție de mediul în care ne aflăm.

Ce altceva mai facem?

  • Pe blog strângem cu drag povești de la constructori și prieteni care ne împărtășesc cu ce s-au întâlnit pe parcursul drumului spre o construcție naturală, ce materiale au folosit, cum, ce i-a determinat să meargă în această direcție și cum este viața lor acum.
  • Pe pagina de Facebook CaseVii.ro și în grupul privat de Facebook CaseVii.ro – grup de suport pentru cei interesați de construcții alternative vom povesti detaliat situații și întâmplări din drumul nostru spre construcțiile alternative.
  • Oferim conexiune cu furnizori de materiale naturale și constructori de case alternative prin intemediul shop-ului www.casevii.ro/shop
  • Oferim sentimentul de apartenență, de comunitate, de susținere, de comunicare.

Featured In

Willing to Adopt a Pup?

Click here to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.