Vlad Stanciu

Vlad Stanciu, Caminota
  • Cofondator Eco Living Project, Caminota.ro, România
Tencuiala si finisajul CAMINOTA sunt produse naturale, pe baza de argila, care pot fi aplicate atat la constructii noi, cat si la cladiri vechi si monumente istorice. Fata de tehnologiile moderne, produsele CAMINOTA au o amprenta de carbon de peste 100 de ori mai mica si sunt naturale si sanatoase, iar fata de tehnologiile traditionale artizanale, detinem Agrement Tehnic, certificare si trasabilitatea calitatii in productie. Sistemul complet Caminota cuprinde tencuiala, finisajul si o vopsea naturala de var de la Kerakoll.
Caminota aduce pe piata materiale naturale, cu amprenta de carbon minimala, care respira extrem de bine, regleaza umiditatea in interiorul peretelui si in aerul din interiorul cladirii, este comparativa ca pret, iar metodele si efortul de aplicare sunt aceleasi ca la materialele conventionale.
Despre Vlad Stanciu:

Este cofondator al Eco Living Project SRL, firma in cadrul careia a fost dezvoltat brandul Caminota.

Fost director executv al Clusterului de Energii Sustenabile din Romania – ROSENC timp de 10 ani a activat ca facilitator de inovare pentru proiecte de peste 20 mil.Eur. si a participat la fondarea a 5 startup-uri inovative.

Timp de 4 ani a fost Manager de Program pentru Innovation Labs, cel mai mare pre-accelerator pentru startup-uri de tehnologie din Romania.
Nota personala:

Inca de la infiintarea Eco Living Project SRL, principiul pe care l-am respectat la fiecare decizie luata a fost: “Eco nu trebuie sa fie mai scump decat status-quo”. Vrem sa contribuim la tranzitia catre low-carbon economy si credem ca putem face acest lucru doar prin oferirea unor alternative care sa nu fie prohibitive ca pret. Daca produsele noastre sunt competitive head-to-head cu cele conventionale, atunci sunt sanse mari ca schimbarea sa se faca singura.

Clientii nostri ne cumpara produsele pe considerente de calitate si pret. Faptul ca polueaza mult mai putin este un bonus si nu cerem bani pentru acest aspect.