Alexandru Dinulescu

Despre Domuri

Cu o aparentă exterioara minionă, dar cu un spațiu generos in interior, domurile in sistem Natural Spaces Domes si-au dovedit în timp, mai mult decât orice, rezistență extraordinară, fiabilitatea in timp si utilitatea, dar in același timp nu face compromisuri la stil si eleganta. Senzația de libertate, plăcerea si avantajele mari de a locui într-o asemenea casa, modelata in cea mai ancestrală forma ambientala, dar gândită pentru mileniu III nu pot fi comparate cu altceva. Domurile sunt construcții cu forma sferica împărțită triangular. Mai pe înțelesul tuturor o jumătate de minge de fotbal in care pentagoanele si hexagoanele de pe ea se împart in triunghiuri echilaterale. Casa Dom poate avea orice deschidere(cel mai mare fiind de 680m diametru) si orice destinație (casa locuit, show-room, restaurant, stadioane, spatii pentru concerte, solarii) nefiind nevoie de susținere decât perimetral făcând din aceasta cauza folosirea unei cantități mai mici cu 40% de materiale decât la o casa obișnuită.

Despre Firma

S.C. CUPOLA VALENII DE MUNTE SRL oferă toată gama de produse și servicii pentru construirea unui dom geodezic pornind de la planificare, proiectare, fundație și până la finisare interioară. Domurile geodezice pe care le executăm sunt în sistem Natural Spaces Domes® Echipa SC Pilastru Construct S.R.L, este una tânără, profesionistă, condusă de inginer Alex Dinulescu.

Despre Alex

Alexandru Dinulescu, proiectantul domului geodezic, este un inginer respectat si un familist convins. Un constructor cu o gândire deschisă la nou, cu un bagaj de cunoștințe vaste și unul dintre puținii specialiști din lumea cu specializare în construcția domurilor geodezice.