Rafael de Amos

Rafael de Amos, Constructor Dom Geodezic
  • Specializat în Geotehnică, Cartografie și Hidrogeologie, Constructor de Domuri Geodezice IntiDomos.com, Spania

Rafael de Amos, absolvent de Geologie la Universitatea din Barcelona, ​​specializat în geotehnică, cartografie și hidrogeologie.

Am o vastă experiență în: studii geotehnice pentru construcții și fundații, proiecte de stabilitate a versanților, studii de mediu, studii hidrogeologice, lucrări de alimentare cu apă, managementul construcțiilor și controlul calității materialelor atât în ​​lucrări civile, cât și pe drumuri.

Pregătirea, interesul pentru mediu și cunoștințele mele în construcții m-au determinat să caut soluții constructive prietenoase naturii. Am dedicat ultimii ani construcției verzi și mai ales proiectelor cu Domuri Geodezice din lemn. În opinia mea, le consider una dintre cele mai respectuoase soluții cu mediul, atât datorită naturii materialelor care le compun, cât și ușurinței de integrare peisagistică, pe lângă evidențierea marii lor eficiențe energetice. La fel ca și alte caracteristici intrinseci ale acestei structuri, cum ar fi rezistența structurală, rezistența la cutremure și vânturile puternice.