Adrian Butuc

Poate că unul dintre cele mai grele lucruri este acela de a te descrie prin proprii ochi

Cum mă văd eu?

Mă văd un om perfecționist, îmi place ca în munca și în viața mea să am lucruri de înaltă calitate, de aceea acord atenție în tot ceea ce fac, în toate aspectele vieții. Cititul, leadership-ul, dezvoltarea personală, educația continuă fac parte din viața mea, din activitățile mele, ceea ce a făcut să mă implic în mai multe proiecte și cursuri, printre care voi enumera:  

  • Școala de Industrie Alimentară cu profil electric și seral, mașini unelte;
  • La 39 de ani am început facultatea de Management la Oradea;
  • Sunt pilot instructor de avion;
  • În 2005, printr-un proiect de voluntariat, am condus șantierul la ridicarea unei biserici;
  • Am lucrat în instalații, ventilații, climatizare;
  • Sunt certificat de John Maxwell Team;
  • Din 2019, am o emisiune pe educație la  Alba Carolina TV;
  • Împreună cu alți parteneri formam o școală unde scanăm profilul oamenilor ce vor să se cunoască și să facă ce este mai potrivit pentru ei în viață. Îmi place să ajut oamenii să se abandoneze, să renunțe la programele care îi țin în colivie pentru ca apoi, eliberați, să se remonteze într-o formă unică, autentică, a ceea ce sunt cu adevărat, să lase deoparte ceea ce credeau că sunt;

În ceea ce privește construcțiile alternative, în prezent ofer consultanță celor care doresc să-și construiască singuri o casă, mai ales de tip dom geodezic. 

De ce cred că este important sprijinul cuiva în construirea unui dom?

Pentru că dacă nu ești familiarizat cu domeniul , dacă vrei să înveți rapid, scutind bani și timp o poți face mergând pe un drum deja bătătorit. Vei rămâne susprins să afli cât de multe provocări pot apărea și cât de fain este să ai pe cineva alături care îți ofere claritate atunci când ai nevoie, pe tot parcursul constructiei.

Alături de CaseVii promovăm conceptul de construcții alternative, împreună îi sprijinim cu sfaturi și nu numai pe cei care vor să meargă în această direcție.