Furnizor

Adrian Butuc, Constructor Dom Geodezic

Adrian Butuc

Adrian Butuc este constructor structuri spațiale. Îi place mereu să inventeze și are mereu idei care speră că le va pune în aplicare cât mai curând. Este Unic distribuitor național la Thermofloc.ro

Dacina Silvesan

Dacina Silvesan

Dacina Silvesan este inginer, economist, auditor energetic pentru clădiri gradul I, Construcții şi Instalații. Este manager la IzolatiiTermice.eu

George Lupou, LanaTerm.com

George Lupou

George Lupou este Chimist, Consultant Mediu, Assistant Manager la RIWOWI LINE (LanaTerm), printre altele. Pune accent pe o schimbare către materiale din surse bio sustenabile în industria construcțiilor.

Ioan Mihut

Ioan Mihuț

Ioan Mihut este Inginer Chimist, Director și administrator la Carboref. Are zeci de cercetări, proiecte, inovații și invenții în domeniul materialelor refractare, termoizolatoare și de construcții.

Mihai Solom

Mihai Solom

Mihai Solom este inginer constructor și are masterat in Ingineria si Managementul Proiectelor din Constructii. Este consultant tehnic la Sika Romania.

Nicusor Tataruca

Nicușor Tătărucă

Nicușor Tătărucă este constructor structuri lemn și specialist în tratarea lemnului. Este reprezentant al firmei HDG Group pentru România și Republica Moldova.

Vlad Stanciu, Caminota

Vlad Stanciu

Vald Stanciu este cofondator la Eco Living Project SRL, firma in cadrul careia a fost dezvoltat brandul Caminota.