Interviu online cu Ioan Mihuț – Află cum igrasia, una dintre aparițiile cele mai neplăcute și dăunătoare sănătății, poate fi înlăturată sau prevenită

Interviu online cu Andra Tănăsuc, colega noastră, și domnul inginer chimist Ioan Mihuț.

Domnul Ioan Mihuț, inginer chimist, Director și cercetător la Carboref SRL România. vă prezintă în detaliu toți pașii necesari pentru prevenirea igrasiei, precum și ce putem face în cazul unei structuri deja construite, când aceasta apare. Variante simple, cu buget redus sau mai complexe și mai eficiente, în funcție de alegerea și disponibilitatea fiecăruia dintre noi.

Igrasia, una dintre aparițiile cele mai neplăcute și dăunătoare sănătății, este de mai multe tipuri, în funcție de locul în care apare. Așadar, soluțiile sunt diferite și prevenția este diferită.

Înregistrarea integrală o poți viziona gratuit accesând canalul de Youtube al CaseVii.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre izolații, le poți accesa din seria de interviuri înregistrare ce sunt disponibile atât pe Patreon cât și pe platforma noastră.

Aproape 40 ore de înregistrări, ce cuprind pașii unei construcții alternative, din materiale (cât mai) naturale – tema principală – domul geodezic.

Aici găsești discuții cu specialiști în construcții, 100% transparente, complexe, pe teme diverse (autorizații, alegerea terenului, a materialelor, izolații, etc.) unice și adunate special pentru cei care își doresc să construiască conștient.

Pentru a accesa înregistrările din Magazinul Online CaseVii, contribuția pe bază de donație este de minim 375 lei/AN pentru cei care au participat la Summit și 450 lei/AN pentru cei care nu au participat.

Pentru Patreon poți opta pentru un abonament lunar – 15 Euro/luna + TVA.

Magazinul online: www.casevii.ro/shop

sau

Platforma Patreon www.patreon.com/casevii

Tot pe Patreon ai posibilitatea de a face o donație către CaseVii, dacă îți plac materialele și informațiile pe care ți le oferim, însă nu dorești neapărat un abonament.

Îți mulțumim că ești alături de noi, indiferent de forma pe care o alegi pentru a ne susține!

SHARE acestui articol dacă crezi că poate fi de folos și altora!

Author

  • Stanciu Simona

    De ce sunt aici? Probabil din motive similare cu ale tale 🙂 . Pentru că vreau să învăț, să descopăr, să mă întorc către ceea ce înseamnă simplu, sănătos. În plus, iubirea pentru scris m-a adus alături de CaseVii. Împreună vrem să punem la dispoziția ta informațiile pe care le aflăm și care ni se par relevante pentru a le împărtăși, pentru a te susține și încuraja în îndeplinirea visului de a locui în casa luminoasă, veselă, din materiale (cât mai) naturale, în armonie cu natura. P.S. Pentru că nu pot sta mereu în natură, cel puțin momentan, am ales să-mi aduc natura în casă. Am început să plantez tot ce pot în ghivece și mi-am montat un hamac în sufragerie. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *