Dome

Adrian Butuc, Constructor Dom Geodezic

Adrian Butuc

Adrian Butuc este constructor structuri spațiale. Îi place mereu să inventeze și are mereu idei care speră că le va pune în aplicare cât mai curând. Este Unic distribuitor național la Thermofloc.ro

Alexandru Dinulescu, Constructor Dom Geodezic

Alexandru Dinulescu

Alexandru Dinulescu este proiectantul domului geodezic, un inginer respectat si un familist convins. Constructor cu o gândire deschisă la nou, cu un bagaj de cunoștințe vaste.

Cristian Valdivia, modelator 3D

Cristian Valdivia

Cristian Valdivia este Modelator 3D, Vizualizare arhitecturală, Renderer și Co-Fundador la Domos Valdivia Chile. Scopul lui este să creeze un mediu cu personalitate și corp.

Ilter Erdinc

Ilter Erdinc

Ilter Erdinc este pasionat de domuri de mult timp, construiește doar GoodKarma și este reprezentant Nevka Composite din Turcia.

Michael Valdivia, Constructor Dom Geodezic

Michael Valdivia

Michael Valdivia este matematician, Sketchup Senior, Programator Python, Constructor și CEO la Domos Valdivia Chile. Printre altele, a creat unu sistem vectorial pentru a rezolva uniunea dintre două profiluri în spațiu.

Rafael de Amos, Constructor Dom Geodezic

Rafael de Amos

Rafael de Amos este specializat în geotehnică, cartografie și hidrogeologie. Construiește Domuri Geodezice și le consideră una dintre cele mai respectuoase soluții cu mediul.

Vasile Grecu, Constructor Dom Geodezic

Vasile Grecu

Vasile Grecu este constructor și administrator la Red Dome Shelter. A montat refugiile montane din Munții Făgăraș, acum mai bine de 10 ani.