Interviu cu Adrian Butuc – Domul, simbolul perfecțiunii

Pentru Adrian Butuc, constructor de structuri spațiale, unic distribuitor național Thermofloc.ro România, domul geodezic reprezintă simbolul perfecțiunii. El însuși se declară a fi extrem de atent la detalii.

A simțit că răspunsul îl poate afla tot în natură, locul creat de Dumnezeu, pentru toate vietățile. Prin urmare, și casa cea mai potrivită pentru om ar trebui să fie inspirată tot din mediul natural atât ca formă cât și materiale, este de părere Adrian Butuc.

dom_simbolul_perfectiunii_case_vii
Domul geodezic, simbolul perfețiunii

A concluzionat că locuința perfectă trebuie să fie:

  • rezistentă la cutremure
  • resistentă la vânt
  • rezistentă la zăpadă.

Toate acestea le-a regăsit în domul geodezic, simbolul perfecțiunii, cel care corespunde următoarei afirmații: ”cea mai mică suprafață închide cel mai mare volum”.

Pentru a asculta povestea și parcursul lui Adrian Butuc către domurile geodezice te invităm să urmărești materialul video din canalul nostru de Youtube.

Author

  • Stanciu Simona

    De ce sunt aici? Probabil din motive similare cu ale tale 🙂 . Pentru că vreau să învăț, să descopăr, să mă întorc către ceea ce înseamnă simplu, sănătos. În plus, iubirea pentru scris m-a adus alături de CaseVii. Împreună vrem să punem la dispoziția ta informațiile pe care le aflăm și care ni se par relevante pentru a le împărtăși, pentru a te susține și încuraja în îndeplinirea visului de a locui în casa luminoasă, veselă, din materiale (cât mai) naturale, în armonie cu natura. P.S. Pentru că nu pot sta mereu în natură, cel puțin momentan, am ales să-mi aduc natura în casă. Am început să plantez tot ce pot în ghivece și mi-am montat un hamac în sufragerie. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *